Våra servicefördelar:

 • Snabb leverans
 • Köp utan risk
 • Profilering
läs mer >
 

 1. Servering

 2. Profilering efter dina önskemal

 3. Kockkläder med fokus på funktion!

 4. Färgstarka arbetskläder i matsalen!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! Bästsäljare Last piece Profilering

JOBELINE – din leverantör av arbetskläder för hotell och restaurang

 

Arbetskläder från JOBELINE

Arbetskläder från JOBELINE förenar funktion & design, komfort & trendmedvetenhet. Aktuella trender, moderna snitt, praktiska funktioner, genomtänkta detaljer och 100 % egendesignat – hos JOBELINE hittar du professionella arbetskläder för hotell- & restaurangbranschen. Vi erbjuder ett stort urval av serveringskläder och funktionella kockkläder, så som kockrockar och kockbyxor. För personalen på spat eller inom housekeeping har vi ett brett urval av bussaronger och praktiska västar. Du hittar också eleganta kavajer, skjortor och byxor till servisen eller receptionen. Bli inspirerad av vårt högkvalitativa sortiment av hotell- och restaurangkläder. Våra kollektioner sträcker sig från modernt och trendigt, till klassiskt och tidlöst. JOBELINE sätter trenderna för restaurangen och gör personalen redo för arbetet i köket och matsalen. För varje ändamål har vi det perfekta snittet – löst sittande med vidd eller figurnära med smal passform.

Stort urval och oändliga kombinationer

Bland våra arbetskläder hittar du ett stort urval av färger, material, modeller och storlekar. Bli inspirerad och var kreativ! Vi har en mängd olika modeller som du enkelt kombinerar till snygga outfits. Skapa en stil som passar till din verksamhet genom att kombinera moderna överdelar med bröstlappsförkläden i starka färger eller diskreta midjeförkläden i sobert svart. För köket har vi klassiska kockrockar i lyxigt vitt eller kockrockar i moderna färger. Matcha kockarna med serveringspersonalen genom att använda kockrockar och serveringsskjortor i samma färg. Sätt enkelt stilen i restaurangen eller på hotellet med arbetskläder från JOBELINE!

Ökad omsättning genom bättre service

Ökad omsättning i restaurangen uppnår du i huvudsak genom att ge ännu bättre service! Vi visar dig hur du enkelt kan få ännu nöjdare gäster och kunder.

Profilering & Specialstorlekar

Ge arbetskläderna en personlig prägel genom att använda vår profileringsservice. Oavsett om ni önskar broderi av namn, emblem eller logotyp, i en eller flera färger så klarar våra professionella broderimaskiner detta. Dock måste logotypen uppfylla vissa krav för att kunna broderas på ett bra sätt. Om din logotyp av någon anledning inte klarar dessa krav kan du använda dig av vår designservice. Då hjälper vi dig att designa din logotyp på ett sätt som gör att den kan användas för alla typer av textilprofilering. Kontakta kundservice på 0200–12 35 93 för mer information! Vi erbjuder profilering av serveringskläder och kockkläder med flera olika tekniker. Med ett skickligt broderi, ett elegant tryck eller modern laserbranding stärker du enkelt ditt varumärke. Passar våra storlekar inte dina medarbetare? Inga problem! Vi hjälper gärna till med specialstorlekar och speciella förfrågningar.

Säker, stressfri, snabb!

Dra fördel av våra textiliers slitstarka kvalitet och deras funktionella egenskaper, så som att de är andningsaktiva, lättstrukna eller lättskötta. När den intensiva användningen börjar synas på kläderna, eller när det är dags att utrusta ny personal beställer du enkelt dina arbetskläder för hotell och restaurang hos JOBELINE. Sitt i lugn och ro och leta upp dina önskade plagg i webshoppen, beställ enkelt och inom tre till fem arbetsdagar har du varorna hos dig. Skulle det vara något som blivit fel eller som inte passar så har ni dessutom alltid 14 dagar full returrätt.

JOBELINEs servicefördelar:

 • Leverans inom 3-5 arbetsdagar
 • 14 dagar full returrätt
 • Professionell profileringsservice
 • Specialstorlekar
 • 95 % av sortimentet i lager
 • Gratis nyhetsbrev